Kasvata brändiä mainostuotteilla

liikelahja

Liikelahjat ovat erittäin hyvä keino muistaa asiakkaita, yhteistyökumppaneita ja työntekijöitä. Hyvä liikelahja on sellainen jossa on ollaan ajateltu vastaanottajaa ja hänen mielenkiintosta kohteita. Lisäksi on tärkeää miettiä millaisessa tilanteessa liikelahja annetaan. Annetaanko se esimerkiksi toimistolla tai asiakaskäynnillä tai postitetaanko. Tällöin on mietittävä myös liikelahjan kokoa. Usein liikelahjoihin tehdään lisäksi myös painatus lahjan antajan logolla jolloin vastaanottaja muistaa pitkänkin ajan päästä keneltä lahja on saatu. Liikelahjan on oltava myös käytännöllinen, jotta sille on käyttöä. Tämän lisäksi liikelahjan on sovittava yrityksen brändiin ja arvoihin. 

Miksi mainoslahjat ovat tärkeitä yrityksille?

Mainoslahjat ovat lahjoja joita voidaan antaa esimerkiksi halutulle kohderyhmälle joka halutaan saada ostamaan yrityksen tuotteita tai palveluita. Lisäksi mainoslahjoja voidaan antaa myös jo oleville asiakkaille tai esimerkiksi sujauttaa verkkokaupasta olevien pakettien kylkiäisiksi. Hyviä mainoslahjoja ovat käytännölliset ja tarpeelliset tuotteet. Näitä voivaft olla esimerkiksi avaimenperät, heijastimet tai vaikka kangaskassit. Näille tuotteille on aina käyttöä ja kun tuotteita käytetään niin myös yritys muistetaan. Mainoslahjat ovat myös erinomainen keino mainostaa yritystä ja sen brändiä. Mainoslahjojen käyttäjät yhdistävät positiivisen mielikuvan yritystä kohtaan. Tällöin he myös tulevaisuudessa haluavat todennäköisemmin ostaa yrityksen tuotteita ja palveluita. 

mainostekstiilit

Mainostekstiilit kasvattavat yrityksen tunnettavuutta 

Mainostekstiilit ovat tehokas keino kasvattaa yrityksen tunnettavuutta, sillä kun vaatteita käytetään jossa on yrityksen logo niin yrityksen brändi tulee tunnetuksi ja yhdistetään tietynlaisiin mielikuviin. Kun esimerkiksi kattorakentajat käyttävät mainostekstiilejä joissa on yrityksen logo niin logo yhdistetään kattorakennus yritykseen. Seuraavan kerran kun tarvitaan kattoremonttia niin tämä yritys on varmasti mielessä. Suosittuja mainostekstiiljä on esimerkiksi takit ja t-paidat sekä hupparit. Tyylikkäitä mainostekstiilejä voi antaa lahjaksi myös asiakkaille, kuten esimerkiksi t-paidan tai lippalakin. Kun vaate on tyylikäs niin sitä käytetään myös vapaa-ajalla. 

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *